Jamstvo i reklamacije

JAMSTVO
Sve nove proizvode prodajemo s proizvođačevim jamstvom od 12 mjeseci. Svi detalji u vezi jamstva su dostupni kod našeg tima za korisničku podršku. Ukoliko tvrtka nije u mogućnosti otkloniti kvar ili zamijeniti neispravni proizvoditi, ponudit će Vam povrat novaca u punom iznosu. Vaša je obaveza vratiti neispravan proizvod na mjesto kupnje, o Vašem trosku, gdje će proizvod biti popravljen ili zamijenjennovim, te isporučen Vama o trošku tvrtke.
Ukoliko se uspostavi da je proizvod bio na bilo koji način krivo korišten, jamstvo će biti zanemareno, i Vi ćete biti odgovorni za trošak popravka i ponovnu isporuku proizvoda. Ukoliko nije pronađena greška u radu proizvoda Vi ćete biti odgovorni za popravak i ponovno slanje proizvoda. Tvrtka nije odgovorna za eventualnu štetu nastalu na proizvodu pri transportu. Tvrtka preporuča da koristite dostatnu količinu zaštitnog materijala pri pakiranju proizvoda i slanju robe. Za savjet o pakiranju robe možete nazvati naš tim korisničke podrške.
Jamstvo ne pokriva slučajnu štetu i kvarove nastale modifikacijom koji nisu nastali zbog greške proizvođača. Tvrtka ne može biti odgovorna za troškove nastale zbog neautoriziranih popravaka na proizvodima te poništava jamstvo u tom slučaju.
U slučaju kvara na proizvodu, tvrtka neće biti odgovorna za eventualni gubitak podataka.
SLANJE PROIZVODA NA SERVIS VRŠI SE NA TROŠAK KUPCA, A POVRAT POPRAVLJENE ILI ZAMJENJENOG PROIZVODA NA TROŠAK PRODAVAČA!

VRAČANJE ROBE I POVRAT NOVCA
Tvrtka će omogućiti puni povrat novaca (izuzev troškova slanja) ukoliko proizvod koji ste odabrali bude neispravan, te ukoliko se to ispostavi unutar 15 dana od isporuke. Molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na 01/2341635, ili nas kontaktirate na e-mail sartomtomo@gmail.comilioffice@svebaterije.hr Povrat novca će biti prihvaćen pod uvjetom da je proizvod vraćen u originalnoj kutiji, u ‘kao novom’ stanju, s kompletnim pakiranjem, te sa svim dodacima s kojima je došao.
Nećete biti u mogućnosti dobiti povrat novaca ili zamjenu oštećenih proizvoda ukoliko je šteta nastala na proizvodu zato što se niste pridržavali proizvođačevih uvijete glede instalacije, formiranja ili održavanja proizvoda.