Način poslovanja i isporuka

1. Tko je Vaš prodavač?

Sartom d.o.o.
Vrteci 2
10000 Zagreb

2. Kako naručiti?

Online narudžbe:
Korištenjem online košarice možete poslati Vašu narudžbu za bilo koji od proizvoda iz naše ponude.

Molimo Vas da odredite količinu svakog pojedinog artikla.

Košarica automatski izračunava ukupnu cijenu narudžbe.

Slanje Vaše online narudžbe:
Jednom kada dodate sve proizvode u Vašu košaricu jednostavno kliknite ‘ Na narudžbu’ da bi poslali svoju narudžbu. Također možete kliknuti na link ‘Narudžba’ koji se nalazi u lijevom meniju.

U informacijama o isporuci od Vas će se tražiti da unesete se potrebne informacije kao npr. adresa računa i adresa isporuke kao i preferirani oblik plaćanja. Da bi se narudžba procesuirala važno je da svi detalji budu potpuni i ispravni. Prihvaćene narudžbe podliježu našim Uvjetima prodaje (koje možete vidjeti i na www.svebaterije.com.hr.)
Jednom kada je narudžba poslana, te ako smo je mi dobili, dobiti ćete potvrdu narudžbe sa okvirnim vremenom isporuke.

3. Dobavljivost proizvoda

Proizvodi su dobavljivi ukoliko ih imamo na skladištu. Ukoliko pri primitku narudžbe proizvodi nisu više dobavljivi, biti ćete u mogućnosti zamijeniti ih sa proizvodom adekvatne cijene / kvalitete ili otkazati narudžbu. Narudžbe koje su već uplaćene i primljene od strane www.svebaterije.com.hr će biti refundirane u najkraćem mogućem roku.

4. Informacije o cijeni

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena na stranicama nije ispravna ili je promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. Ukoliko do toga dođe www.svebaterije.com.hr informirati će Vas o promjeni ili ispravnosti cijene te Vam pružiti priliku da ponovno potvrdite ili otkažete svoju narudžbu. Također www.svebaterije.com.hr ima pravo otkazati narudžbu.

Sve cijene uključuju PDV te su izražene u kunama. Cijene ne uključuju troškove slanja robe.

5. Mogućnosti plaćanja

Opcija plaćanja po narudžbi:
Pri plaćanju narudžbe možete izabrati više metoda plaćanja na transakcijski račun: općom uplatnicom, virmanom, netbankingom i pouzećem.

Plaćanje nakon isporuke:
Zadržavamo pravo da registriranim stalnim kupcima omogućimo odgodu plaćanja robe po dogovoru.

6. Isporuka

www.svebaterije.com.hr će se truditi da dostava uvijek bude izvršena u što skorijem roku. Ukoliko je traženi proizvod na skladištu, biti će isporučen u slijedeća 24 sata. Uobičajeni rok isporuke je 3-5 radna dana. Narudžbe koje uključuju proizvode koji nisu odmah dostupni biti će isporučene čim traženi proizvodi dođu na skladište.

7. Vlasništvo nad proizvodima

Proizvodi poslani / isporučeni ostaju u vlasništvuwww.svebaterije.com.hr do dospijeća uplate u punom iznosu.

8. Povrat robe

Tvrtka će omogućiti puni povrat novca (izuzev troškova slanja) ukoliko proizvod koji ste odabrali bude neispravan, te ukoliko se to ispostavi unutar 15 dana od isporuke. Molimo Vas da kontaktirate našu korisničku podršku na 01 2341 635, ili nas kontaktirate na sartomtomo@gmail.com. Povrat novca će biti prihvaćen pod uvjetom: da je proizvod vraćen u originalnoj kutiji, u ‘kao novom’ stanju, s kompletnim pakiranjem, te sa svim dodacima sa kojima je došao.

9. Zaštita podataka

www.svebaterije.com.hr će u potpunosti zaštititi podatke dane pri ispunjavanju narudžbe. Ti podaci će se koristiti isključivo kao baza podataka za naše potrebe prodaje, marketinga itd. Podaci se NE dijele s drugim subjektima. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima, u bilo kojem trenutku imate pravo obavijestiti nas pismeno ili email-om na office@svebaterije.hr.

10. Povrat i zbrinjavanje baterija

U skladu sa zakonom krajnji kupci su obavezni vratiti iskorištene baterije prodavaču isključivo radi zbrinjavanja. Podložno je kaznenom zakonu odlaganje baterija u konvencionalne kante za smeće. Iskorištene baterije mogu biti poslane nazad u www.svebaterije.com.hr ili mogu biti ostavljene kod lokalnih prodavača baterija.

11. Uvjeti prodaje

Primjenjuju se uvjeti prodaje (UP) koje je postavio www.svebaterije.com.hr