Odricanje od odgovornosti

Mi nismo odgovorni za sadržaje internet web stranica koje su povezane sa našim ili formiraju naše stranice. Korisnik / posjetitelj koji posjećuje stranice koje nisu www.svebaterije.com.hr to radi na svoj vlastiti rizik.

Iako se trudimo da bi Vam osigurali stranicu bez grešaka, ne možemo garantirati da će cijeli sadržaj biti 100% ispravan i potpun. To uključuje cijene, informacije o proizvodima, specifikacije proizvoda i kompatibilnost proizvoda. Kao takvi zadržavamo pravo na ispravke grešaka ili netočnosti. To pravo se prenosi i na narudžbe koje su već predane i zaprimljene putem naše web stranice.

Ne dajemo nikakva jamstva, izrečena ili implicirana, glede naših web stranica. Pristankom na ove uvijete pristajete na to da naša stranica, njeni direktori, zaposlenici ili drugi predstavnici nisu odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu, korištenjem ovih stranica ili njenog sadržaja.

Sadržaj ovih stranica uključuje tekst, strukturu, slike, fotografije, grafike, ilustracije, dizajn, pisani ili bilo kakav drugi materijal uključujući i program i kod koji upravlja stranicama i njenim sadržajem i njihov sadržaj je zaštićen autorskim pravima koja posjeduje www.svebaterije.com.hr
Posjetitelj www.svebaterije.com.hr priznaje da nema prava na korištenje sadržaja ovih stranica. Za korištenje bilo kakvih materijala sa ovih stranica, nužno je kontaktirati nas na office@svebaterije.hr. za pristanak.